Dobrodošli na Blog

Administracija sajta ZakupciCom želi dobrodošlicu svim posetiocima sajta Zakupci.Com

Nekategorizovano
26. Nov 2023
37 prikaza
Dobrodošli na Blog

Žalimo da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju da posetite i koristite naš sajt i da Vam poželimo dobrodošlicu uz promo kredite koje dobijate prilikom registracije profila.

 

Dobijeni kredit ćete moći da koristite za promociju Vaših oglasa.

Iznos kredita je 2000 za Agencije i 500 za vlasnike sajtova.

 

Ovom objavom takođe želimo da skrenemo pažnju na sajt Zakupci.Com i činjenicu da sa radom počinje sajt koji će u fokusu imati stanare, i koji će se truditi da objavama na Blogu stanarima pomogne u pronalaženju idealnog stana i obezbedne najbolje uslove, kao i da izbegnu loše uslove.

Takođe, bavićemo se i zaštitom korektnih stanodavaca savetima kako da izbegnu obmane koje koriste nesavesni stanari

Osnovno na Blogu i sajtu će biti rentiranje stambenog i poslovnog prostora, jer nam je namera da  Vam pomognemo na polju gde postoji najmanje pomoći.

Bazirani na potrebe malih zakupaca, samcima, porodicima, mali firmama i svima kojima je to potrebno trudićemo se da svima budemo od pomoći i koristi.

 

Uskoro očekujte nove opcije i nove objave na našem Blogu koji će Vam biti od koristi.

Komentari

Nije dodat nijedan komentar na ovu objavu

Dodaj novi komentar

Morate biti šrijavljeni za komentare. Prijava
Kategorije
Nekategorizovano
Saveti stručnjaka, pravna zaštita. Saznajte kako da se zaštite od nekorektnih stanodavaca, da li i kada stanodavac može davam da otkaz, da li ste vi odgovorni za štetu i za koju, da li stanodavac mora da vas prijavi na adresi kao stanara. Kako da se stanodavac zaštiti od stanara koji je prijavljen na adresi i jure ga izvršitelji. Da li zaista svaka roba ima svoga kupca Šta su novi trendovi u svetu nekretnina, kako se kreću cene. Šta je agencija u obavezi da pruži klijentu, šta zakupcu Sva ova i mnoga druga pitanja saznajte na napem Blogu
Nedavno komentarisano
Da li imate nekretninu u ponudi? Kreirajte nalog
Neprijavljen korisnik
Pozdrav wave
Dobrodošli! Prijavi se ili registruj nalog